Posted on

Маска за коса с тривитаминол за бърз растеж

Домашна натурална маска за бърз растеж на косата

Искате косата Ви да бъде по-здрава, блестяща и сияйна?

Тук ще откриете точните съвети, които ще отговорят на всички Ваши въпроси! Добре знаем, че всеки уважаващ себе си човек не спира да търси начини да накара косата си да расте по-бързо, да изглежда по-блестяща и да се чувства по-плътна и да се пребори с КОСОПАДА. Е, ако се припознавате във всичко това, то е време да Ви съобщим няколко добри новини в нашата статия – Маска за коса с тривитаминол за бърз растеж!

Проблемите, свързани с косата ни не са за подценяване. Те оказват влияние, както на външния ни вид, така и на здравето ни. Със сигурност на пазара има множество продукти за коса. Но повечето от тях са или неефективни, или пълни с изкуствени и токсични съставки, които само влошават нещата!

Сега е момента да спрем да пилеем пари за скъпи продукти за коса! Тук е едноименният невероятен продукт – тривитаминол!

Как влияят външните фактори върху косата ни?

Важно е да разберем защо косата ни не е в състоянието, в което ни се иска да бъде! Тук трябва да се замислим за факторите, които допринасят за проблемите с косата ни. Често причинители на тези негативни ефекти, се оказват външните фактори, както и цялостното ни здраве. Небаласираната диета, химическите обработки, увреждането на околната среда, влиянието на сезоните и прекаленото силизиране могат да лишат косата ни от влажност, протеини и минерали.

Последствията от тези негативни влияния могат да бъдат пагубни за косъма. Пример за такива са сухият и слаб косъм, който се къса и къдри по-лесно, косопадът и т.н. Тук е моментът да разберем как можем да предпазим и подхраним косата си правилно!

Защо да използваме домашна маска за коса с тривитаминол за бърз растеж?

Тривитаминолът е богат на вещества, които се явяват суперхрана за косата! Витамините А, Е и Д3 (А сега и НОВА ФОРМУЛА: A-F-E ) са само част от хранителните вещества, намиращи се в състава му. Именно те помагат на косата ни да бъде плътна, здрава, пълноценна и с укрепнал косъм.

Благодарение на съдържанието на витамин А, косата ни става бляскава, еластична и здрава. Другият важен компонент в състава на тривитаминола е витамин Е! Известен е с антиоксидантните си свойства. Те са и причината косъмът да стане по-плътен, по-здрав и укрепнал. А витамин Д3,от своя страна, стимулира растежа на космените фоликули.

Тривитаминолът оказва благоприятно влияние не само върху косата ни! Той прави чудеса и за скалпа ни. Прилагането му директно върху корените, помага за снабдяването на космените фоликули с така необходимите им витамини и минерали. Подхранването на скалпа насърчава новата коса да расте по-силна и да бъде по-малко податлива на накъсване или падане. А когато косата ни не пада толкова много, тя изглежда и по-плътна и здрава!

Тъй като самият продукт е оригинално произведен като ветеринарен, сега може да се насладите на Първият Тривитаминол за КОСА, а именно – Интензивна маска за слаба коса и Дълбокоподхранваща маска!

Новата формула съдържа вит. F и е обогатена с натурални масла като Лавандулово, бадемово, арганово, от макадамия, слънчогледово.

Витамин F е много важен за растежа на косата. При достатъчно количество от витамина в организма, косата става блестяща и силна. Недостигът му може да предизвика проблеми като суха кожа и пърхот по скалпа. Вит. F овлажнява и успокоява кожата на главата.

Какво да правим ПРЕДИ домашната маска за коса с Тривитаминол?

Изберете най-добрата маска за коса с тривитаминол за бърз растеж!

Тривитаминолът е съществена част от ритуалите за грижа за косата от незапомнени времена и неговото позитивно влияние се счита за елексир!

Кога е правилно да използвате Тривитаминол?

Назовете своя проблем с косата на глас и Ви гарантираме, че ще намерите начин да го преборите, използвайки Тривитаминол! Тук е време да разгледаме кога е правилно да използваме този успешен продукт!

 • Тривитаминол против косопад:

Едно от най-полезните неща, които можете да направите, за да предотвратите падането на косата, е да масажирате косата си с Тривитаминол. Както вече казахме, той се счита за суперхрана за косъма и е богат на витамини. Те увеличават значително циркулациията на кръвта в скалпа. Осигурявайки достатъчно кислород и подхранване на космените фоликули, тривитаминолът прави влакната на косата силни и слага край на въпроса с косопада.

 • Тривитаминол против пърхот:

Използването на богатия на витамини, тривитаминол лекува сухотата на скалпа и предотвратява натрупването на пърхот.

 • Тривитаминол за лечение на преждевременно посивяване на косата:

Една от основните причини за преждевременното посивяване на косата е липсата на правилно подхранване. Включването на тривитаминол в ежедневната рутина спомага за снабдяването на косата с необходимите и вещества, като същевременно помага и за тяхното усвояване.

тривитаминол - витамини за силна и здрава коса

Редовното използване на този лечебен продукт в седмичната грижа за косата, предотвратява побеляването и помага за поддържането на естествения цвят и блясък на косъма.

 • Тривитаминол за растеж на косата:

Тривитаминолът съдържа натрупвания от незаменими мастни киселини, които проникват във фоликулите, правейки косата по-мека, блестяща и обемна. Той също така стимулира растежа на косата, благодарение на високото си съдържание на витамин Д3 (вит. F). Изключително подходящо е да комбинирате тривитаминол с други продукти, които насърчават растежа на косата.

Как да нанасяме правилно тривитаминол върху косата си?

Може би вече сте убедени в ползите от тривитаминола и търсите повече начини да го включите в рутината си за грижа за косата? Ако това е така, то е време да разгледаме тези лесни начини за нанасяне на тривитаминол върху косата ни.

 • Нанасяне на масло от тривитаминол върху косата:

Използването на масло от тривитаминол за коса действа като ефективно лечение за укрепването на косата. Това е и най-лесният начин за оказване на позитивно действие върху косъма.

Какво трябва да знаете за правилното използване на тривитаминолът?

 • Ефектът на този супер концентрат от витамини се получава с натрупване.
 • Третирането с тривитаминол трябва да се възприема като лечение и затова е добре да става на етапи, като редувате един месец използване, един месец почивка. Още след първите маски ще забележиш положителна промяна на косата си.
 • Препоръчително е тривитаминолът да се използва веднъж седмично.
 • В маските е добре да се добавят 1 -2 с.л. (зависи от рецептата) алкохол като ракия, коняк или водка за по-доброто проникване на съставките в скалпа и косата.
 • Маската се нанася в корените и по цялата дължина на косата с четка за боядисване или с пръсти.
 • Престоят с маска е един час със стреч фолио (или обикновена торбичка) и хавлия. Има и препоръки за преспиване с маската, но по наше мнение това не е нужно и дори е по-добре да се избягва.

Информация за някои съставки…

 • Смесвайте съставките в неметален съд и разбърквайте с неметална лъжица, особено ако добавяте хума.
 • Ако сте с боядисана коса, имайте предвид, че хумата отмива цвета и не я използвайте.
 • Ако добавяте жълтък, изплаквайте косата с хладка вода, за да избегнете „сваряване“ на жълтъка върху косата си и трудното му измиване.
 • Добавянето на 1 – 2 с.л. кисело мляко също подхравна и помага при мазна коса, както и за по-лесното отмиване на маската.
 • Маските могат да се използват и при алопеция (оплешивяване), за сгъстяване на вежди и брада.
 • Няма опасност от нежелано окосмяване по лицето, ако маската се стече, тъй като количествата са малки и можете бързо да я изчистите.
 • Много е важно старателното измиване на маската, за да се избегне омазняването на косата, пърхот или дори косопад. Маската се измива по-лесно, ако има добавена хума или ако добавите оцет в шампоана си.
 • Опаковката да се съхранява в оригиналната опаковка при температура под 25 ºC на сухо място, далеч от източници на топлина и пряка слънчева светлина, далеч от храни и напитки, на недостъпно за деца място.

Какво не трябва да правите когато използвате тривитаминол в маската за коса?

 • Не трябва да прекалявате с честата му употреба, тъй като витамините, въпреки че са полезни, биха довели до дисбаланс при по-голямо натрупване. Това може да предизвика страничен ефект като омазняване или косопад.
 • Да не се използва при бременни и кърмещи жени, поради високите концентрации на витамини
 • Тривитаминолът е мазен продукт и в комбинация с други съставки се измива малко по-трудно. Затова по-добре не използвайте балсам или друга маска, непосредствено след маската с тривитаминол, за да не утежните и омазните косата.
 • Не добавяйте тривитаминолът в ежедневните си шампоани и балсами, за да избегнете предозиране.
 • Не използвайте преса, маша и други подобни след измиване на маската, тъй като е вероятно да „опържите“ косата, ако не сте измил/а добре съставките.

Комбинирайте Тривитаминолът с домашни продукти по Ваш избор, за да получите пълноценен резултат и да отмиете по-лесно маската!

Тривитаминлоът е олио за коса и ако го използвате самостоятелно, рискувате да имате трудности в измиването!

Примерни рецепти за маска за коса с Тривитаминол

Маската е подходяща за суха и изтощена коса. Подхранва и има антизаплитащ ефект на косата. Придава блясък и UV защита.

Косъмът придобива обем и спира накъсването и косопада. Ще се радвате на мек като коприна косъм, бляскав и жизнен!

Маска с тривитаминол за изтощена коса – рецепта
За направата й необходими следните съставки:

1-2 с. л. тривитаминол
1 с.л. рициново масло
1 с. л. маслинено масло (зехтин)

1 с. л. ракия или лавандулов спирт

1-2 с.л. кисело мляко


Комплексни маски за пълноценен резултат


1 с.л. Тривитаминол
1 жълтък
1 с.л. водка
1 с.л. мас
1 с.л. глицерин
1 с.л. бадемово масло
1 с.л. маслата Икаров за растеж на косата или различните масла поотделно (не се добавя, ако позлвате Тривитаминолът за хора!)
1 ч.л. мед
аспирин – понякога


Може да се редува със следната маска:

1 с.л. кокосово масло
1 с.л. какаково масло
1 жълтък
1 банан
1 с.л. глицерин
1 с.л. тривитаминол

Маска за мазна и тънка коса:

1 с.л. тривитаминол

1 жълтък

2-3 с.л. кис. мляко

2-3 капки масло от чаено дърво – действа антибактериално

1 с.л. лавандулов спирт

1 с.л. Хума (ако косата Ви не е боядисана. При добавянето на хума не ползвайте метални прибори)

Един от прекрасните ефекти на маската е, че ще се сбогувате с нацъфтелите връхчета съвсем скоро. С маската се стои не повече от 1 час! Използвайте веднъж седмично!

Наблюдавайте как се чувствате! Не предозирайте, защото ефекта може да бъде омазняване или косопад, тъй като това е концентриран разтвор на витамини и трябва да се спазва баланс в дозата.

Н.Б. – не предозирайте, възползвайте се от продукта правилно, той е уникален!

Ако все пак сте пренаситили с Тривитаминол, направете почивка от поне 3 месеца месеца. В този случай, ако наблюдавате омазняване, може да намазвате и престоявате с кисело мляко за балансиране преди измиване на косата веднъж седмично, докато сте доволни от резултата.

Използване на маска за коса с тривитаминол за бърз растеж:

Използването на маска за коса с тривитаминол за бърз растеж може да се комбинира с бадемово масло, рициново масло, кератин и дори с чесън.

Основната маска за коса с тривитаминол за бърз растеж изглежда ето така:

 • 1 с. л. тривитаминол;
 • 1 с. л. бадемово масло;
 • 1 с. л. водка;
 • 1 с. л. лимонов сок или ябълков оцет.

Към тази маска могат да се добавят допълнителни компоненти, в зависимост от проблема, който имате с косата си и това, което целите да постигнете. Подходящи за добавяне са съставките – мед или жълтък. Те оказват положително влияние върху подхранването, еластичността и здравината на сухата коса.

Почувствайте се готови да използвате маска за коса с тривитаминол за бърз растеж!

В днешни времена, когато почти всеки има проблеми с косата си поради лош начин на живот, диета или замърсяване на околната среда. Тривитаминолът е чудесен начин, който помага за възстановяване на здравето на косата! Включването му в нашата седмична рутинна грижа за косата, е най-добрият начин да получим здрава и блестяща коса! Коса, за която всички ние мечтаем!

Заповядайте на нашата Фейсбук страница!

Summary
Домашна маска за ИЗТОЩЕНА коса
Article Name
Домашна маска за ИЗТОЩЕНА коса
Description
Рецепта за домашна натурална маска за ИЗТОЩЕНА коса с Тривитаминол с макадамия
Publisher Name
ubalance.eu
Publisher Logo